1-1-o9otz529dbvt3pbmpbafsqpe5lxjqcytae9zn9ug4k-ppc086e6qaq8za281pez22qnuf5qxkfa9v3z1mfl0k
 

Politisk konsulent til Danske Medier

Danske Medier søger en politisk konsulent med fokus på adtech og EU-regulering til tiltrædelse hurtigst muligt.

Er du interesseret i at arbejde med de spændende opgaver og udfordringer, som mediebranchen står over for? Leder du efter et job, hvor du kan dyrke din interesse for politisk interessevaretagelse og samtidig have en tæt medlemskontakt i det daglige? Og trives du med at have ansvar for dine egne opgaver samtidig med, at du indgår i et velfungerende team, hvor der løftes i flok? Så er du muligvis vores nye medarbejder.

Danske Medier varetager medlemmernes interesser på alle område indenfor de rammevilkår, der er relevante for at drive redaktionel og kommerciel medievirksomhed i Danmark.

I stillingen som politisk konsulent skal du medvirke til at sikre de bedst mulige rammebetingelser for medierne, herunder være i løbende dialog med relevante myndigheder, udarbejde høringssvar og policy notater, deltage i arbejdsgrupper, udvalg og nævn samt vedligeholde relationer med relevante stakeholdere og allierede.

Du skal samtidig yde rådgivning til foreningens medlemmer, udarbejde medlemsorienteringer og vejledninger, faktatjekke kommunikationsprodukter og understøtte direktionen i det løbende policy arbejde.

Du vil primært komme til at beskæftige dig med EU-lovgivning, techplatformenes vilkår og regulering af disse samt den digitale annonceværdikæde. Stillingen indebærer også tæt medlemskontakt om samtykkeregler, compliance, klima og bæredygtighed m.m.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre relevant, men erfaring med adtech og nysgerrighed på arbejdet i EU vægtes højt. Du skal kunne dokumentere erfaring med politisk interessevaretagelse indenfor de relevante områder.

Du er god til at arbejde disciplineret og selvstændigt, men kan også lide at indgå i et team, hvor din evne til at samarbejde og dele viden er central.

Ansøgning samt CV og andre relevante bilag bedes sendt til vice adm. direktør Marianne Bugge Zederkof på e-mail mbz@danskemedier.dk senest 20. januar 2024. Ansættelsessamtaler forventes gennemført løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Marianne Bugge Zederkof. 

Læs også

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev