PrixAudio 2023_-315
 

Prix Audio – Årets vindere

Pressemeddelelse

Radio, podcast, audio og lydbogsbranchen har i aften været samlet til den årlige branchefejring. 53 jurymedlemmer har fundet 18 vindere.

Formand for foreningen bag Audiodays Marianne Bugge Zederkof, udtaler: "Det er altid fantastisk at sidde med ved de mange jurymøder og høre debatterne og diskussionerne, der fører frem til vinderen blandt de shortlistede og motivationsteksten bag 1. pladsen"

Som Rasmus Quistgaard, der bl.a. sidder i juryen for Årets Pioner påpegede efter møderne: “Det er simpelthen et privilegium at stifte bekendtskab med alt det fantastiske indhold folk producerer og så bagefter diskutere det sammen med så skønne og begavede mennesker! En ren fornøjelse.” 

Eller som Tor Arnbjørn, der har siddet i juryen gennem mange år, sagde efter den omfattende gennemlytning og de mange møder.

"Det har været en stor fornøjelse at lytte til alle de super kvalificerede indstillede i år. Generelt er niveauet steget over de seneste år. I år er ingen undtagelse. Jeg er imponeret over den bredde, der er i det danske podcastmiljø, som favner alt fra gode, begavede interview til de flot monterede udsendelser og de stærke og klare formater. Det lover godt for fremtiden." siger Tor Arnbjørn.

Kontakt:

Danske Medier 2023

Josefine Anker
Pressekonsulent i Danske Medier
joa@danskemedier.dk
+ 45 61 77 08 43

 

Læs også

Forecast af annoncemarkedet for podcast på det danske marked

I Medieudviklingen 2023 fra DR Analyse bliver det fremhævet, at væksten i podcastdækningen er stagneret og endda faldende for enkelte målgrupper. DR finder tendensen i egne undersøgelser, men samme tendens kan findes i andre kilder, tilgængelige for markedet, såsom Index Danmark, radiomålingens ”Annual Survey” og Gallups Lokal Index. Den tilsyneladende stagnerede vækst har fået Danske Medier Research til at dykke dybere i tallene og undersøge potentialet for podcastmarkedet i et tiårigt perspektiv. Herunder hvilke barrierer, der udfordrer væksten i podcast.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev