Tilmelding til Anders Bording Priserne 2022

Kom med til en dag med fokus er på fag- og nichemedier, når Anders Bording Priserne uddeles 1. september i Altingets Gård kl. 15-18.00. 

Nominerede medier kan tilmelde én deltager uden beregning i formularen nedenfor. Nominerede offentliggøres ultimo juni – øvrige deltagere kan købe billet til 250,- kr.

Spørgsmål vedrørende tilmelding kan rettes til cvh@danskemedier.dk.

Tilmelding

Navn E-mail Actions
   

Program

Specialmediemarkedet i evig vækst?

De seneste år har vi set en udvikling mod stadigt flere og stadigt smallere nichemedier. Flere danske medievirksomheder ser ud til at have knækket koden og har med succes udvidet forretningen i Danmark og i udlandet. Alle vil gerne lave kvalitetsjournalistik og have sorte tal på bundlinjen – men hvad er hemmeligheden for at lykkes? Hvor lille en niche kan man ramme med sin journalistik og fortsat sikre økonomisk bæredygtighed? Og hvad betyder det for journalistikken, når kilderne bliver til kunder? Tor Arnbjørn styrer ordet i en samtale med en række repræsentanter fra nogle af de mest succesfulde cases på nichemediemarkedet.

Inspirationsoplæg fra Norge: Hvordan offentlige databaser afslørede pengemisbrug i norske børnehaver
Utdanningsnytt modtog Fagpressens graverpris i 2021 for en sag om, hvordan ejeren af ​​en lille, privat børnehave erhvervede sig en luksuslejlighed på Tjuvholmen, mens forældrene i børnehaven protesterede mod millionløn og dårlig vedligeholdelse af børnehaven. Journalisterne Kari Oliv Vedvik og Jørgen Jelstad har i flere år undersøgt pengestrømmene i private børnehaver. De giver en hurtig introduktion til, hvordan de fandt sager i regnskabs- og offentlige databaser.

Uddeling af årets priser

  • Journalistprisen

  • Medieprisen

  • Idéprisen

Netværk og vin

Kontakt

Spørgsmål eller ændringer vedr. tilmelding? 

Caroline van Halsema, 
Kommunikation 
cvh@danskemedier.dk,
+45 92 82 27 67

Nikolaj Lægaard Simonsen,
Politisk Konsulent 
nls@danskemedier.dk

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev