Mærke: medier

Nu kan du indstille til Danske Mediers Design- og Innovationspriser 2024

Danske Medier åbner for indstillinger til årets Design- og Innovationspriser. Medier kan vinde priser indenfor fire kategorier, der hylder mediebranchens evne til at løfte journalistik til nye højder gennem innovative greb og kreativ brug af formater, værktøjer og platforme.

Annoncører vægter brand safety højt, viser ny undersøgelse

Beskyttelse af omdømme og image er en meget vigtig faktor for markedsføringsansvarlige i forbindelse med annoncering og markedsføring af produkter. Det er en af konklusionerne i en ny undersøgelse, som Danske Medier og Dansk Annoncørforening står bag.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev