dagspressens-fond-feb-790x414
 

Nu kan du søge støtte til dit journalistiske projekt hos Dagspressens Fond

Pressemeddelelse

Dagspressens Fond har åbnet for ansøgninger til journalistiske og dagsbladsrelevante projekter. Der kan søges om støtte til uddannelse, studierejser eller videnskabeligt arbejde, der kan skabe fælles værdi for danske aviser og medier.

Det er muligt at ansøge til fondens støtteområder, der relaterer sig til den danske dagspresse. Dagspressens Fond uddeler midler til uddannelse og studierejser for dagbladsbranchens medarbejdere samt forskning og videnskabeligt arbejde med relevans for den danske dagspresse.

Fonden kan søges af enkeltpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger.

Bestyrelsen er sammensat af repræsentanter for en række af de stiftende politiske redaktørforeninger og for brancheorganisationen Danske Medier.

I 2022 tildelte fonden bevillinger på i alt 364.000 kr.

Ansøgningsfristen er 2. oktober 2023.

Kontakt

Annie Saugstrup
asa@danskemedier.dk

Mobil: 61 71 74 48

Læs også

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev