IAB Danmark

IAB Danmark er et forum for alle typer aktører inden for digital annoncering, der arbejder for at tekniske og juridiske rammebetingelser tager hensyn til den digitale annoncesektors behov i Danmark og internationalt.

Det tilstræbes at den samfundsmæssige værdi af digital annoncering er veldokumenteret og anerkendt blandt myndigheder, forbrugere og kommercielle markedsaktører. Arbejdet er i høj grad forankret i arbejdsgrupper om publikationer, retningslinjer og events.

IAB Danmark er national IAB organiseret under IAB Europe. Som medlem af Danske Medier er man automatisk med i IAB Danmark.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev