Høringssvar_Transportministeriet
 

Danske Mediers høringssvar over udkast til forslag til lov om ændring af lov om godskørsel

Høringssvar

Danske Medier er glade for direktivændringen og bakker op om forslaget til ændring af lovens §1, stk. 1-3.

Foreningen opfatter det som et skridt i den rigtige retning, men det afslutter ikke behovet for ændringer og tilpasninger i Godskørselsloven generelt.
Danske Medier står naturligvis til rådighed, såfremt ovenstående bemærkninger ønskes uddybet.

Henvendelse herom kan rettes til politisk konsulent Nikolaj Lægaard Simonsen nls@danskemedier.dk

Læs også

Ny TCF-Standard: Hvad er det?

I den anledning inviterer IAB Europe til en 101-session for alle, der er interesserede i at få et fuldt overblik over; hvad TCF er, hvorfor det blev skabt, hvordan det fungerer, og hvilke virksomheder det er beregnet til. Webinaret vil give en fuldstændig forståelse af rammerne samt muligheden for at stille eventuelle spørgsmål.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev