Danske Medier høringssvar
 

Høring over udkast til bekendtgørelse om radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-Blok 3

Høringssvar

Danske Medier har med tak modtaget invitation til at besvare høring om udbud af tilladelser i DAB-Blok 3.

Danske Medier repræsenterer den samlede danske kommercielle radiobranche.


Danske Medier støtter de foreslåede ændringer i bekendtgørelsen og bakker således op om en forlængelse af de eksisterende tilladelser til udløb 30. juni 2024.
Danske Medier er tilsvarende positive overfor det igangsatte arbejde for at undersøge mulighederne for en fremtidig udvidelse af DAB-kapaciteten, hvorefter alle DAB-sendemuligheder potentielt kan udbydes i en samlet udbudsproces.


Danske Medier står naturligvis til rådighed, såfremt en uddybning af ovenstående ønskes og deltager gerne i eventuelle forberedende drøftelser om områder og proces som vi tidligere har gjort.


Henvendelse herom kan rettes til direktør Marianne Bugge Zederkof på 20765099 eller mbz@danskemedier.dk


Venlig hilsen

Marianne Bugge Zederkof
Direktør

Læs også

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev