Danske Medier høringssvar
 

Høringssvar om bekendtgørelsesudkast vedr. støtte til ugeaviser

Høringssvar

Danske Medier bifalder etableringen af en ugeavispulje, men er uforstående overfor, at regeringen i sit finanslovsudspil kun har afsat penge til puljen i 2023. Af den tidligere regerings finanslovsudspil var der således også fundet finansiering til ugeavispuljen frem til 2025, hertil ville beløbet i puljen vokse i de kommende år.

Danske Medier er af den klare opfattelse, at der er bred folkelig og parlamentarisk opbakning til en ugeavispulje og opfordrer på det kraftigste til, at der findes finansiering til at fortsætte ugeavispuljen i de kommende år.

Læs også

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev