Altinget grafik Debat
 

Valgkampsdebat om fremtidens mediepolitik

27. oktober, Altingets Gård kl. 08:45-10:30

I forbindelse med folketingsvalget sætter Danske Medier fokus på forholdene for publicistiske medier. Det sker med en paneldebat i Altingets gård torsdag d. 27. oktober kl. 8.45 til 10.30, hvor Folketingets medieordførere vil vende de vigtigste mediepolitiske dagsordner. 

Emnerne, der tages op i debatten, vil blandt andet være forholdet mellem techgiganter og demokrati, fremtiden for forårets medieaftale, rammerne for mediestøtte, revision af offentlighedsloven og sociale mediers rolle i valgkampen.  

Panelet består af medieordførere fra Folketingets partier, der vil diskutere de mediepolitiske spørgsmål fra forskellige vinkler, og Daniel Bach Nielsen, chefredaktør, Avisen Danmark styrer slagets gang som moderator.

Arrangementet er gratis, og vi byder på kaffe og croissanter. Tilmelding skal ske via formularen nederst på siden. 

Program 

Kl. 8.45-9.00: Ankomst – kaffe og croissanter  

Kl. 9.00-9.05: Velkomst v/ Mads Brandstrup, Danske Medier  

Kl. 9.05-10.20: Debat om fremtidens mediepolitik med Daniel Bach Nielsen fra Avisen Danmark som moderator: 

  • Kasper Sand Kjær (S)  
  • Jan E. Jørgensen (V)  
  • Merete Scheelsbeck (K)  
  • Lisbeth Bech-Nielsen (SF) 
  • Ole Birk Olesen (LA) 
  • Jon Stephensen (M)

Kl. 10.20-10.30: Afrunding og tak for i dag 

Annie Saugstrup 
Executive Assistant

asa@danskemedier.dk
Mobil: 61 71 74 48

Læs også

Ny TCF-Standard: Hvad er det?

I den anledning inviterer IAB Europe til en 101-session for alle, der er interesserede i at få et fuldt overblik over; hvad TCF er, hvorfor det blev skabt, hvordan det fungerer, og hvilke virksomheder det er beregnet til. Webinaret vil give en fuldstændig forståelse af rammerne samt muligheden for at stille eventuelle spørgsmål.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev