Mærke: distribution

Danske Medier i høringssvar om postlov: Ny moms kan true foreningsbladene

Et flertal i Folketinget indgik før sommerferien aftale om en ny postlov. Med aftalen vil man sikre fair konkurrence på postmarkedet ved at afskaffe befordringspligten, der medfører, at PostNord modsat andre distributører ikke skal pålægge moms på deres produkter. Danske Medier gør i et høringssvar opmærksom på, at forslaget kan få alvorlige konsekvenser for medier, der distribueres af PostNord og udgives af fagforeninger, patientforeninger og andre organisationer uden mulighed for at afløfte moms.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev