Unge-og-nyheder-4_red
 

Nu kan du købe Danske Mediers rapport og data om unges nyhedsvaner og kildekritik

Pressemeddelelse

Rapporten om unges nyhedsvaner, som Danske Medier har udarbejdet i samarbejde med Kantar Gallup og Ritzau, og som blev lanceret på årets Folkemøde til vores paneldebat, er nu tilgængelig.

Hvis du vil blive klogere på danske unges nyhedsvaner i forhold til sociale medier og kildekritik, kan du nu tilgå vores rapport ved at rette henvendelse til Marianne Bugge Zederkof, kommerciel direktør i Danske Medier på mbz@danskemedier.dk

Du kan læse mere om undersøgelsen her.

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev