Danske Medier høringssvar
 

Høringssvar om bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-Blok 3 og DAB-Blok 4

Høringssvar

Indledningsvist ønsker Danske Medier at kvittere for Kulturministeriets positive modtagelse af Danske Mediers henvendelse vedrørende en udvidelse af DAB+ kapaciteten for de lokale og regionale radiovirksomheder. Vi genkender mange af foreningens overvejelser i den endelige bekendtgørelse.

Det er særdeles positivt, at det er lykkedes at udvide kapaciteten med en fuld DAB-Blok 4 og at den kan inddeles i de samme regioner som DAB-Blok 3. Danske Medier bakker op om en anfordringsgaranti og ser positivt på, at den er tilbage som et element i ansøgningsproceduren. Ligeledes finder foreningen det positivt og helt nødvendigt, at tilladelser kan overdrages.
Danske Medier har en række overordnede betragtninger og afslutningsvis en række mere paragrafnære og sproglige kommentarer.

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev