Høringssvar Danske Medier
 

Høringssvar vedr. lov om beføjelser i forhold til forordning om digitale markeder (DMA)

Høringssvar

Danske medievirksomheder oplever dagligt, hvordan markedssituationen påvirkes negativt af mangel på konkurrence og hvordan enkelte aktører definerer markedsforholdene med det resul-tat, at danske mediers indtægter på annoncemarkedet daler drastisk, og at innovationen på markedet begrænses. Dette skader i sidste ende forbrugerens valgmuligheder, udbuddet af medietjenester, innovationskraft, beskæftigelse og slutteligt samfundsøkonomien.

Læs Danske Mediers konkrete bemærkninger til lovudkastets indhold i høringssvaret nedenfor.

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev