Kommende arrangementer

25. august I IAB Danmarks flagskibskonference

Digital Advertising '22

Efterår 2022 I Gratis for medlemmer

Workshoprække i samarbejde med Microsoft: Disinformation, cybersikkerhed, og fremtidens newsroom

1. september, Altingets Gård

Uddeling af Anders Bording Priserne 2022

5. oktober, Hotel Koldingfjord

Ugeavisernes Efterårsseminar

Relaterede artikler

Nu åbnes for indstillinger til PrixAudio 2022

28. oktober løber PrixAudio af stablen og afholdes igen på Axelborg i København. Inden sidste års event relanceredes konkurrencen og omdøbtes fra PrixRadio til PrixAudio, så konkurrencen fremover kunne sætte fokus på og inkludere alle former for lyd. Radio, on-demand, lydbøger, fortællinger og podcasts.

Læs mere »

Årets vindere kåret til Danske Mediers Designpriser 2022

På restaurant SULT i København blev kreativ og innovativ journalistik i dag hyldet til uddelingen af Danske Mediers Designpriser. Den festlige begivenhed bød også gæsteoplæg fra New York Times, der gav indblik i grafik, visuelle elementer, AI og data som en del af den journalistiske fortælling.

Læs mere »

Specialmediemarkedet i evig vækst?

Den 1. september løber Anders Bording Priserne 2022 af stablen, hvor vi sætter fokus på og hylder danske fag- og specialmediers bidrag til et pluralistisk medie-Danmark. Fristen for at indstille dit projekt til årets prisuddeling er onsdag den 1. juni kl. 24.00. Danske Medier har talt med Tor Arnbjørn, chefredaktør på Science Report og direktør i Rakkerpak Productions, om hvad der styrker nichemediernes relevans, og hvorfor deres popularitet vokser i en tid, hvor konkurrencen om mediebrugeres opmærksomhed kun bliver større.

Læs mere »

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev