Danske Mediers Design- og Innovationspriser

Danske Mediers Design- og Innovationspriser afholdes i samarbejde med Nye Medier og har til formål at hylde journalistik og formidling på tværs af platforme.

Der uddeles i alt 9 priser inden for dataformidling, kommerciel kreativitet, anvendelse af formater og innovativt design.

Design- og Innovationspriser 2023

Tilmelding er åben

Priserne

Dataformidling

Belønner arbejdet med at formidle kompliceret data på en lettilgængelig måde. Det kan eks. være udmærkelse inden for udformning af infografikker, autogenererede artikler og anvendelse af AI.

Kommerciel Kreativitet

Tildeles et medie, der er lykkedes med at få publicistisk og kommercielt indhold til at sameksistere på en velfungerende måde. Formålet med prisen er at inspirere til at skabe en god brugeroplevelse i sammenspillet mellem journalistisk indhold og forretning.

Formidlende Formater

Tildeles et medie, der på særlig velfungerende vis har evnet at udnytte et formats eller en platforms egenskaber. Det kan være podcast, video, foto eller grafisk design, der på særlig god måde understøtter det publicistiske formål.

Årets Innovative Design

Tildeles et nyt medie eller et medie, der har udviklet et nyt tillæg og investeret i den innovative satsning. Der lægges vægt på eksperimentelle greb, der sætter et aftryk på det danske medielandskab.

Danske Mediers Særpris

Prisen går til det medie, der i særlig grad har overrasket eller imponeret juryen.  

Jury 2022

Kontakt

Caroline van Halsema, 
Kommunikation 
cvh@danskemedier.dk,
+45 92 82 27 67

Marianne Bugge Zederkof,
Direktør  
mbz@danskemedier.dk
+ 45 20 76 50 99

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev